Loredana Groza are probleme cu bunele maniere! Comportament de toată jena, în compania unui bărbat

Posesoare a unei voci de aur, Loredana Groza are probleme serioase cu bunele maniere. Recent, vedeta a fost protagonista unor momente de toată jena! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro sunt halucinante!

Loading...

Aflată într-un restaurant de fiţe din Capitală, în compania unui bărbat, Loredana Groza a comis-o! După ce a servit cina, celebra cântăreaţă a început să se scobească între dinţi. Pe post de scobitoare, aceasta a folosit un plic cu zahăr. Fără să ducă cealaltă mână la gură, aşa cum ar fi fost normal, artista a „forat” de mama focului.

După o scurtă pauză, vedeta şi-a continuat „recitalul”. De această dată, pentru că plicul de zahăr se umezise, Loredana Groza s-a scobit între dinţi cu unghiile. Culmea, bărbatul de la masa vedetei nu a fost deranjat de aceste gesturi. Omul a continuat să vorbească cu blondina, de parcă nimic nu se întâmpla în faţa sa.

La finalul serii, după ce şi-a curăţat cavitatea bucală, Loredana Groza a ieşit din restaurant cu zâmbetul pe buze. Uşor grăbită, artista a uitat să-şi ia la revedere de la bărbatul alături de care servise cina. Imediat, omul a taxat-o pe vedetă, care, neavînd de ales, a trebuit să se oprească şi să-şi ia rămas bun.

Loading...