Mirela Vaida mai are puțin și naște pentru a treia oară: „Hai, Tudor! Hai, că poți!”

Una dintre vedetele care se pregătește să nască pe cale naturală, Mirela Vaida este „victima” doleanțelor copilului din pântece. Vedeta este însărcinată în 9 luni, la un pas de a trece de termen, și își așteaptă cu nerăbdare micuțul!

Loading...

Tudor, băiețelul nenăscut al Mirelei Vaida, se lasă așteptat. Deja mamă a doi copii, artista numără zilele până când își va strânge în brațe și cea de-a treia odraslă.

„Săptămâna 40! Hai, Tudor! Hai, că poți! Cât te mai așteptăm?”, a scris Mirela Vaida, pe Instagram, semn că nu a devenit din nou mămică în perioada în care s-a făcut „absentă” de pe rețelele de socializare.

Admiratorii i-au urat naștere ușoară, unele mămici împărtășind experiențele lor asemănătoare.

Aniversare cu probleme pentru Mirela Vaida

Acum ceva săptămâni, simpatica vedetă a făcut 37 de ani și, chiar dacă a fost, să spunem, o aniversare cu probleme, ca urmare a unor mici probleme de sănătate ale copiilor săi, Mirela Vaida a trecut cu bine peste, acum copilașii sunt bine, iar ea a îmbrățișat cu zâmbetul pe buze, cu fericire și optimism noua vârstă.

„Am împlinit 37 de ani!!! O gramadăăă!! 🙈😊 Iar aniversarea a fost cu atât mai specială cu cât am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală ( Carla) și o bronșiolită de sezon cu aerosoli incluși ( Vladimir). 😁Însă, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert și pâine prăjită, puzzle, desene și reviste de colorat, am reușit să citesc toate mesajele voastre și să mă simt cu adevărat specială!! Va mulțumesc pentru fiecare gând și urare și va îmbrățișez pe rând, pe fiecare!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Loading...