Oana Zăvoranu, mesaj tăios despre întoarcerea ei în televiziune.”O puteţi face scăpând de uscături şi non-valori”

Oana Zăvoranu a dezvăluit într-un mesaj postat pe o reţea de socializare că nu nimic nu ar bucura-o mai mult decât întoarcerea în televiziune şi seriale. Potrivit afirmaţiilor făcute de ea, vedeta primeşte oferte iar fanii o vor înapoi pe micile ecrane. 

Loading...

„Mulțumesc pentru miile de mesaje legate de întoarcerea mea în televiziune și seriale.  Nimic nu m-ar bucura mai mult, dar toate astea numai în condițiile și termenii stabiliți de mine. Oferte au fost și sunt și pot să vă spun atât: …good days are coming… dar mai durează puțin…TV-ul și lumea filmului sunt într-un moment de colaps, generat de căderea prea mare în derizoriu a subiectelor din ultimii ani… Cereți mai mult și fiți mai selectivi în ce acceptați să primiți, doar așa veți primi ceea ce e constructiv și bun. O puteți face scăpând de uscături, non-valori și tot ceea ce pentru moment, a părut că e cool…dar nu e.”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a fost moderatoare TV, cântăreaţă şi actriţă. În prezent, este căsătorită cu Alex Ashraf. La 45 de ani, Oana Zăvoranu a obişnuit publicul cu apariţiile ei inedite.  Vedeta este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc.

Loading...