Transformarea e majora! Asa arata Ozana Barabancea inainte sa slabeasca. Acum a dat jos 60 de kilograme si are un look nou

A reusit sa slabeasca foarte multe kilograme intr-un timp scurt.  In 2017, Ozana Barabancea a efectuat o operatie de micsorare de stomac, iar pana astazi a reusit, prin regim si sport sa dea jos aproximativ 60 de kilograme. Vedeta afirma ca operatia de micsorare de stomac a fost doar o rotita in intreg mecaniscum. Prin perseverenta, regim si sport, aceasta a reusit sa faca ”minunea”. Desi a inceput sa manance sanatos si sa aiba o grija enorma, totusi, Ozana Barabancea a fost nevoita sa treaca si pe la chirurgul estetician pentu ca bustul nu mai era ferm, iar pielea i se lasase.  A cerut parerile specialistilor pentru toate transformarile pe care le-a facut. Acum are zambetul pe buze, fericita de trupul sau. A facut si o schimbare de look, se pare ca are parul mai lung, diverse culori, fiind destul de indrazneata si purtand peruci.

Loading...

Una dintre urmaritoarele vedetei a reactionat imediat ce a vazut postarile: 
„Slabitul brusc al vip-urilor e o strategie de marketing si prin aceste transformari se castiga sigur multe aparitii tv si bani totodata..ma uit la Ozana, Monica Anghel , Teo Trandafir si lista e lunga… Sa le spui ca sunt superbe…inseamna sa le minti..ca nu sunt nici mai frumoase si nici mai sanatoase ca inainte… Doar au vrut sa atraga atentia intr-un fel anume si au gasit aceasta cale.. Din punctul meu de vedere e o chestiune similara cu gaina Iuliei Albu.. Exagerare si atat…plus ca tonele de machiaj nu mai pot acoperi varsta si imperfectiunile Avem atatea tinere frumoase care merita promovate…dar nu au loc..ele ar trebui sa isi mai suplimenteze tesutul adipos?” 

Altcineva a avut o altfel de parere: „Saaaau au avut probleme de sanatate pe chestia asta. De ce din orice trebuie sa judecam daca cineva face o schimbare pentru sine? Si ce daca are rating? Doar sunt persoane publice si din asta isi castiga existenta.”

Loading...